• Boulangerie

Boulangerie

Bij ons vindt u een gevarieerde hoeveelheid aan ambachtelijk bereidde broodsoorten. Met voornamelijk als basis de Franse broodcultuur. Dagelijks worden er in de bakkerij broden en dergelijke bereid zodat u elke dag kan genieten van ons overheerlijke assortiment.

Sinds het voorjaar van 2015 zijn wij ook een Franse boulangerie. We maken, met verse ingrediënten rechtstreeks geïmporteerd uit Frankrijk en in een typische Franse oven, overheerlijke baguettes, maïsbrood, speltbrood, meergranenstokbrood en een ruim assortiment aan kleine bolletjes.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de lekkerste croissants in Alkmaar - deze worden gemaakt volgens de receptuur van de beste bakker van Frankrijk. En wilt u eens iets anders proberen, dan raden wij u van harte de carré aux abricots, de torsade, de croissant au chocolat of een pain au raisin aan.

Op zondagmorgen is onze vestiging op het Scharlo speciaal geopend om u de kans te geven te genieten van een echt Frans ontbijt. Wie wil er nu niet een vakantiegevoel aan de ontbijttafel?